HSV Vissie Vissie besteedt veel aandacht aan de jeugdleden. Vissen is namelijk niet zomaar een hengeltje uitgooien en wachten totdat de dobber ondergaat. Vissen moet je leren, leren begrijpen hoe de natuur in elkaar zit en te waarderen. Waar vis je op, met welk materiaal en wat voor een aas gebruik je. Dit zijn enkele voorbeelden die een echte visser moet weten.

Vroeger werd het vissen wel geleerd door één van je familieleden, maar tegenwoordig heeft men minder tijd om rustig langs de waterkant te zitten en de kneepjes door te geven aan de kinderen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de jeugd, zodat ze beter leren vissen. Want het is toch jammer als ze na een paar keer niets te hebben gevangen de hengel in de wilgen wordt gehangen. Elk jaar houden wij een echte viscompetitie, een gezellige Vissie kidsdag en een tal van andere activiteiten.

Verder kunnen wij leuke verjaardagspartijen organiseren. Viscursussen speciaal voor op basisscholen en diverse workshops leveren. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen alleen of samen met vriendjes of vriendinnetjes?  geef je dan snel op via de email.

Heb je nog geen hengel en tuigje geen probleem wij hebben altijd diverse materialen in bruikleen. Tot gauw aan de waterkant want vissen is een avontuur voor het leven.

Jarno van Loo en Gerard voor t Hekke organiseren alle evenementen vanuit de jeugdcommissie.

heeft u vragen over deze commissie?  jeugdcommissie@vissievissie.nl